Groepsles

Vanaf komend lesjaar zal ik op donderdagavond van 20.00 tot 21.30 een groepsles geven. Ik besteed aandacht aan zangtechniek en voordracht en we gaan vooral veel zingen. Er komen veel soorten Europese volksmuziek, zoals Iers, Jiddisch en muziek van de Balkan aan de orde, omdat ik daar erg van houd en het ook mooi is om dat meerstemmig a capella te zingen. Daarnaast wil ik ook wat moderne popnummers doen. In de oude muziek is a capella ook heel veel prachtigs te vinden dus daar besteden we ook aandacht aan. De lessen zijn voor beginners en gevorderden en alle stemmen zijn welkom. Het leuke van in een groep zingen is dat het al heel gauw mooie muziek wordt en gezellig is. De hoofdzaak voor mij is een veilige sfeer te waarborgen, waarin ieder op zijn niveau zich zal kunnen ontwikkelen en kan genieten van het zingen. Ik heb er heel veel zin in en ik hoop jullie ook!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.