18 juli 2016

REFERENTIES

ENTHOUSIAST, STIMULEREND, POSITIEF-KRITISCH

“Ik vind de lessen van Marie heel fijn. Ze is enthousiast, stimulerend, maar ook positief-kritisch. Ik leer op het technische vlak veel van haar, maar ook artistiek. Ze is leidend, maar geeft je als leerling ook ruimte. Kortom ze is een aanrader als je onder plezierige en deskundige leiding beter wilt leren zingen."                  

Ineke Epskamp

ZINGEN VANUIT GEVOEL EN TECHNIEK

“Marie is een zeer gedreven zangdocent met het talent om het beste uit haar leerlingen te halen. Ik volg nu vier jaar zangles bij haar en merk dat ik me in sneltreinvaart heb ontwikkeld door haar gerichte feedback en stijl van lesgeven. Ze leert je zingen vanuit gevoel en techniek en die combinatie maakt haar uniek.”

Kim de Lange

EEN ECHTE AANRADER

“Ik volg nu al een jaar zangles bij Marie en kan zeggen dat ik ontzettend veel geleerd heb op een plezierige manier. De zanglessen worden op een inspirerende manier gegeven en je ontdekt wat je allemaal kan doen met je stem. De aandacht voor techniek is altijd gekoppeld aan het leren zingen met gevoel en passie. Een echte aanrader!”

John Musterd

GELIJK OP MIJN GEMAK

“Jaren geleden ben ik begonnen met zanglessen. Ik vond het spannend om eraan te beginnen, want ik wist niet wat te verwachten en met zingen geef je ook iets van jezelf bloot. Bij Marie voelde ik me gelijk op mijn gemak. Ze hielp me over mijn eerste aarzeling heen en ze geeft heel prettig aanwijzingen. De afgelopen jaren is mijn techniek echt verbeterd dankzij de lessen van Marie. Daarbij is het ook nog eens heel gezellig.”

Henrieke Heeling